Yhteistyökumppanit

Emotion Tracker on mobiiliapplikaatio ja kuin digitaalinen mikropäiväkirja tunteille. Sen avulla ihminen oppii tunnistamaan, nimeämään ja ymmärtämään paremmin tunteitaan, ja ymmärtää paremmin linkin ajattelun, tunteiden ja käytöksen välillä.

Lue lisää: www.emotiontracker.fi

 

 

 

 

Innovaatiorahoituskeskus Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija.

Lue lisää: www.tekes.fi

 

 

 

HUR Labs on johtava ihmisen fyysisen suorituskyvyn testauslaitteita valmistava yritys. Tuotteemme valmistetaan ylpeydellä Suomen Kokkolassa. Päätuotteitamme ovat tasapainon testaus- ja harjoittelulaitteet, hyppytestauslaitteet ja voimantestauslaitteet.

Lue lisää: www.hurlabs.fi

 

 

 

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Hyvän tekemisen korkeakoulu

 

 

 

Nukute

Epäterveelliset elämäntavat ja ylipaino ovat suoraan yhteydessä riskiin sairastua vaikeaan uniapneaan. Nukute Oy on suomalainen innovatiivinen teknologiayritys, jonka tavoitteena on kehittää uusi kustannustehokas ja luotettava tapa tunnistaa sekä hoitaa vaikeasta uniapneasta kärsiviä ihmisiä.

Lue lisää: www.nukute.com

 

 

 

Nutri-Flow

Toimialamme on ravitsemukseen ja liikuntaan liittyvä liiketoiminta. Päätuotteemme on ravintotiheyteen perustuva Nutri-Flow -ravintotulkki® terveyden ja ravitsemuksen ammattilaisille, oppilaitoksille, yrityksille ja kuluttajille. Tuotteisiimme kuuluu myös koulutuspalveluita sekä ravitsemusterapeutin palvelut. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä älykkään laskennan ja ravitsemuksen parissa.